Real Valladolid, victorie Espanol Barcelona, scor 1-0, în prima etapă din LaLiga

Echipa spaniolă Real Valladolid a dispus luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, de formaţia Espanol Barcelona, într-un meci din prima etapă a camponatului spaniol, La Liga.

Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 23, când Ndiaye a pasat decisiv şi Raul Moro a înscris cu piciorul drept. Acesta a fost şi unicul gol al meciului, iar Valladolid s-a impus în derby-ul nou promovatelor din La Liga.

În etapa secundă, Real Valladolid va înfrunta pe Real Madrid, în deplasare, în timp ce Espanol va juca împoriva echipei Real Sociedad, la Barcelona.

 

Turcan: În România s-au adus bani mulţi în sistemele medicale. Din nefericire, condiţiile medicale nu au crescut direct proporţional/ Trebuie să existe cineva la decizie cu voinţă să taie în carne vie, pentru că sistemele nu se atacă din interior

Ministrul Muncii face apel la pensionarii care se consideră nedreptăţiţi să se adreseze caselor de pensii/ Cum se face verificarea deciziilor de recalculare/ Bucura-Oprescu: Opinia mea este că deciziile de recalculare sunt în mare măsură emise corect