Replică pentru Lasconi: Lasconi, ironizată de un susținător al lui Geoană: `Stați linistită, Kremlinul ținteste doar candidații cu șanse`

„Dna Lasconi, nu abordați subiecte pe care nu le întelegeți. Faptul că Rusia se infiltrează în politica internă a altor țări, că dezinformează și manipulează este bine cunoscut și documentat. România nu face excepție, dimpotrivă, este o țintă predilectă – se pare ca ați aflat și dvs de declarațiile belicoase ale Rusiei.

Atacurile generate de fermele de troli sau propagate la foc continuu la emisiunile televiziunilor finanțate prin gruparea Serbia, infiltrarea diferitor personaje în campanie – toate acestea sunt metode din arsenalul războiului hibrid al Rusiei.

Citește și: Lasconi, reacție la investigația despre Geoană: S-a compromis pentru a doua oară pe relația cu Rusia

Ideea că fostul Secretar General Adjunct al NATO ar avea relații suspecte cu Rusia este la fel de ridicolă ca, să zicem, hrănitul unui mușuroi de furnici la TV.

Evident că dl Mircea Geoană este vizat cu predilecție, denigrarea unui fost înalt oficial NATO și candidat cu șanse reale este o miză foarte mare pentru Rusia. De aceea dvs puteți sta linistită, Kremlinul ținteste doar candidații cu șanse.”, se arată în comunicatul  Mișcarea „România Renaște!”

Sursa: www.stiripesurse.ro

Arad: Un mort şi trei răniţi după un accident cu două camioane şi o maşină pe autostrada A1

Kelemen Hunor: Pentru România ar fi o catastrofă să introduci acum o altă metodă de impozitare – impozitul progresiv