Reţeaua de sănătate Regina Maria deschide Campusul Medical Pallady, o investiţie de 16 milioane de euro

Reţeaua de sănătate Regina Maria deschide Campusul Medical Pallady, o investiţie de 16 milioane de euro. Campusul va include un HUB oncologic ultramodern care va integra radioterapia şi medicina nucleară în reţea.

”Regina Maria marchează o nouă etapă importantă în extinderea Reţelei în capitală, prin deschiderea Campusului Medical Pallady, în locul fostei fabrici Policolor. Dispus pe 5 niveluri şi cu o suprafaţă de peste 5.000 mp, campusul este cea mai mare infrastructură medicală privată din sectorul 3, oferind astfel acces facil la servicii medicale de înaltă calitate pentru pacienţii din Bucureşti, dar şi din localităţile din proximitate”, anunţă reţeaua.

Peste 16 milioane de euro a investit Regina Maria în construcţia şi dotarea Campusului Medical Pallady cu aparatură şi tehnologie medicală de ultimă generaţie.

”Continuăm să creăm punţi între tehnologie şi îngrijirea personalizată, punând pacientul în centrul fiecărei iniţiative şi asigurându-ne că excelenţa medicală este la îndemâna tuturor. Deschiderea campusului reprezintă un nou pas în misiunea noastră de a aduce medicina de excelenţă mai aproape de oameni”, spune Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Campusul Medical Pallady îşi propune să devină un centru de referinţă pentru sănătatea românilor, având o gamă largă de servicii specializate. Astfel, în cadrul policlinicii pacienţii vor avea acces la peste 30 de specialităţi medicale printre care cardiologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, ORL, pediatrie.

De asemenea, în noiembrie se deschide centrul Kinetic Sport&Medicine, ce include pe lângă servicii pentru adulţi şi o zonă dedicată exclusiv recuperării pediatrice, prin programe adaptate nevoilor specifice ale copiilor. La sfârşitul anului, campusul va integra şi servicii de oncologie medicală – radioterapie şi medicină nucleară, precum şi servicii de stomatologie prin Regina Maria Dental Clinics, începând cu ianuarie 2025, toate într-o singură locaţie.

„Timpul este o resursă limitată, iar obiectivul nostru este să asigurăm servicii integrate sub acelaşi acoperiş. Am construit un campus medical dedicat oncologiei, în Bucureşti, care nu este într-un set-up de spital, ci într-o structură de ambulatoriu, şi care rezolvă pacienţilor foarte multe probleme medicale. Pentru pacienţii oncologici, mai ales, timpul este esenţial în îmbunătăţirea rezultatelor tratamentelor, astfel că, prin HUB-ul oncologic, încercăm să răspundem acestei nevoi. Ne dorim ca acest campus medical să deservească nu doar capitala, ci pacienţii din toate judeţele învecinate, devenind un HUB regional şi un reper pentru zona de sud a ţării”, completează CEO-ul reţelei.

Campusul Medical Pallady va integra un HUB oncologic modern, programat să fie inaugurat la finalul anului.

„Deschiderea unui HUB oncologic de ultimă generaţie în cadrul acestui campus înseamnă tratamente complexe şi sprijin multidimensional pentru pacienţi, astfel încât ei să poată beneficia de un parcurs medical complet”, completează Olimpia Enache, COO Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Reţeaua de sănătate Regina Maria are 21 de acreditări şi a investit 250 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locaţii, achiziţia de aparatură performantă şi pregătirea echipelor medicale.

Compania reuneşte peste 11.000 de angajaţi şi colaboratori şi oferă servicii complete de spitalizare şi chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator, stocare de celule stem şi stomatologie unui număr de aproximativ 6,9 milioane de pacienţi.

 

Guvernul a aprobat o modificare la Programul ”Rabla pentru tractoare” – Finanţarea va fi acordată fără a fi necesară încheierea unor contracte, fiind suficientă doar aprobarea Comitetului de avizare al Administraţiei Fondului pentru Mediu

Serena Williams anunţă că a avut un chist branhial benign care i-a fost îndepărtat