România găzduiește o nouă ediție a Cupei Mondiale de vară – Grand Prix de sărituri cu schiurile

<div class=""

Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă de la Râșnov găzduiește o nouă ediție FIS Ski Jumping Grand Prix. Competiția se va desfășura în perioada 20-22 septembrie 2024, la Baza Olimpică de pe Valea Cărbunării din Râșnov.

Agenția Națională pentru Sport arată că se vor acorda puncte valoroase pentru ierarhia mondială, esențiale pentru calificarea la Jocurile Olimpice de iarnă.

La competiție vor participa aproximativ 100 dintre cei mai buni săritori cu schiurile din 15 țări: Austria, Elveția, Finlanda, Germania, Italia, Japonia, Kazahstan, Norvegia, Polonia, România, Slovenia, Slovacia, Turcia, Ucraina și SUA. Aceștia vor concura în două etape individuale, masculin și feminin, pe parcursul celor trei zile de competiție.

Din partea României, vor concura: Dana Haralambie și Alesia Mîțu la feminin și Daniel Cacina și Mihnea Spulber la masculin.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Federaţia Română de Baschet se implică în ajutorarea sinistraţilor din estul ţării

Ministerul Sănătăţii anunţă că forma de organizare a concursului de rezidenţiat va rămâne nemodificată, studenţii optând pentru această variantă / Ministerul susţine prelungirea termenului minim de comunicare a bibliografiei de concurs