Romaşcanu: Victor Ponta este un fost premier al României de succes

Purtătorul de cuvânt la PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat marţi că Victor Ponta, care a revenit în partid, a fost ‘un premier de succes’ şi este ‘un om cu notorietate’.

Romaşcanu a fost întrebat dacă Victor Ponta s-a schimbat şi dacă revenirea acestuia în PSD aduce ceva nou.

„Nu. S-a schimbat partidul. După cum ştiţi, nu este singurul membru al PSD exclus în epoca domnului Dragnea care a fost reprimit în partid. Este cazul şi al domnului Tudose, este şi cazul domnului Neacşu. Sunt oameni care nu au avut o vinovăţie explicită la momentul plecării din partid şi atunci orice resursă pe care am pierdut-o e bine să o avem înapoi. Domnul Ponta este un fost premier al României de succes, unul din cei mai buni premieri, cum şi media a subliniat acest lucru. Este un om cu notorietate şi care cu certitudine aduce valoare PSD”, a spus Lucian Romaşcanu la sediul central al PSD.

El a adăugat că Victor Ponta nu îşi doreşte să mai deţină funcţii la nivel înalt, în Guvern sau în Parlament.

Purtătorul de cuvânt al PSD a menţionat că pe listele partidului pentru alegerile parlamentare se vor regăsi şi foşti membri de la PUSL, alături de Cristian Popescu-Piedone.

„Din ce ştiu eu, au existat aceste negocieri şi vor fi câţiva oameni pe care PSD îi va avea pe liste în urma discuţiilor cu PUSL. Nu pot să vă confirm numele. Este obligatorie înscrierea lor în partid, atât timp cât sunt pe listele PSD. Este o negociere care are ani de zile în urmă şi a continuat şi în acest moment există oameni de calitate, există oameni care pot ajuta şi, în consecinţă, decizia PSD a fost în a accepta aceste persoane pe listă”, a spus acesta. AGERPRES/(A – autor: Dana Piciu, editor: Florin Marin, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

VIDEO Au fugit de mitraliere și au dat peste o epidemie mortală: în plin război civil, holera face ravagii în populația sudaneză

Eduard Novak (UDMR) şi-a depus candidatura pentru Camera Deputaţilor: Persoanele cu dizabilităţi şi sportul – priorităţi