Romero, concurentul pe post al lui Radu Drăgușin la Tottenham, critică clubul într-o postare pe X

<div class=""

Romero a jucat 90 de minute în meciul foarte disputat, pe care Spurs părea să-l domine statistic. Argentinianul nu a reușit să împiedice lovitura de cap a lui Gabriel din repriza a doua, care a adus victoria lui Arsenal.

După meci, Romero a postat pe X, iar mesajul său a fost observat de jurnalistul argentinian Gaston Edul, care a relatat despre îndoielile fundașului referitoare la pregătirile lui Tottenham pentru meci.

„Tottenham a pierdut din nou în fața lui Arsenal”, a scris Romero. „Nu s-a rezumat la luptă, ci la detalii. A fost singurul club din Premier League al cărui jucători s-au întors de la echipele naționale pe cont propriu și fără implicarea clubului, așa cum au decis cei responsabili.

„Asta i-a dat un avantaj lui Arsenal, deoarece jucătorii noștri au ajuns mai puțin odihniți decât adversarii. Cuti Romero a jucat cu febră.”

Romero și-a șters ulterior postarea, conform 90min.com.

Decizia lui Tottenham de a nu organiza deplasarea pentru jucătorii săi nu a fost unică pentru această pauză internațională; clubul nu are nicio obligație să facă acest lucru. Totuși, multe echipe organizează transport privat pentru jucătorii lor pentru a-i readuce la antrenament cât mai curând posibil.

Numele lui Romero a fost vehiculat în ultimele zile pentru un posibil transfer la Real Madrid, o veste bună pentru românul Radu Drăgușin, concurent direct cu argentinianul pe postul de fundaș central, în condițiile în care românul a jucat într-un singur meci pentru Tottenham în actualul sezon al Premier League.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, pase de gol în meciul pierdut de Parma, scor 2-3, cu Udinese. La partidă a asistat şi selecţionerul Mircea Lucescu

Liderul Hamas spune că gruparea palestiniană este pregătită pentru un „lung război de uzură” împotriva Israelului