Rugby: All Blacks au început turneul de toamnă cu o victorie în faţa Japoniei (64-19)

Selecţionata de rugby a Noii Zeelande şi-a început turneul de toamnă în Emisfera nordică printr-o victorie categorică în faţa Japoniei, cu scorul 64-19, sâmbătă la Yokohama, înainte de a se deplasa în Europa pentru a înfrunta trei dintre forţele sportului cu balonul oval de pe acest continent.

All Blacks, finaliştii ultimei ediţii a Cupei Mondiale, desfăşurată anul trecut, au înscris şapte eseuri pe parcursul primei reprize, unul dintre ele prin noul căpitan Patrick Tuipulotu, pentru a conduce cu 43-12 la pauză.

În repriza secundă, una mai dezordonată şi mai puţin controlată, mijlocaşul la grămadă Cam Roigard, revenit în naţionala neozelandeză după o gravă accidentare la genunchi, a reuşit un nou eseu pentru oaspeţi (45), înainte ca pilierul japonez Opeti Helu să reducă diferenţa (69).

În finalul meciului de la Yokohama, aripa Ruben Love, la prima sa selecţie pentru Noua Zeelandă, a înscris două eseuri, în minutele 79 şi 80+1.

Noua Zeelandă urmează să înfrunte luna viitoare selecţionatele Angliei (2 noiembrie), Irlandei (8 noiembrie), Franţei (16 noiembrie) şi Italiei (23 noiembrie).

Echipa Japoniei, antrenată de Eddie Jones, va juca la rândul ei cu Franţa (9 noiembrie), Uruguay (16 noiembrie) şi Anglia (24 noiembrie).
AGERPRES (AS/editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Cătălin Predoiu a discutat cu omologul francez despre finalizarea dosarului Schengen

Iranul anunţă că are ”datoria de a se apăra” în urma unor atacuri israeliene soldat cu moartea a doi militari iranieni