S-au tras la sorți meciurile turneului demonstrativ de tenis cu cele mai mari premii din istorie

Meciurile din sferturile de finală încep pe 16 octombrie, iar finala va avea loc pe 19 octombrie, informează Tennis Infinity. Djokovic și Nadal beneficiază de calificare directă în semifinale, unde îi așteaptă pe câștigătorii celor două meciuri din sferturi.

Turneul Six Kings Slam va aduce un total de șase meciuri, fiind structurat astfel încât fanii să poată urmări confruntări între jucători de top pe parcursul a trei zile de joc. Pe lângă recompensarea câștigătorului cu 6 milioane de dolari, organizatorii au introdus o zi liberă înainte de finală, pentru a respecta regulile ATP ce interzic meciuri demonstrative în trei zile consecutive.

După semifinale, ziua liberă din 18 octombrie le va permite jucătorilor să exploreze Riyadh sau să se refacă pentru faza finală.

Pe 19 octombrie, în ultima zi a turneului, vor avea loc atât finala, cât și meciul pentru locul trei, o caracteristică rară în competițiile de tenis, cu excepția Jocurilor Olimpice.

Evenimentul a atras atenția nu doar pentru jucătorii de elită implicați, dar și pentru locația sa, Arabia Saudită, o țară care încearcă să-și facă un nume în lumea tenisului prin organizarea unor turnee majore.

În urma tragerii la sorți s-au stabilit duelurile din sferturi: Jannik Sinner – Daniil Medvedev, al cărei câștigător îl va înfrunta în semifinală pe Djokovic, și Carlos Alcaraz – Holger Rune, pentru un loc în semifinala cu Nadal.

Armata libaneză se pregătește să intervină în conflictul dintre Israel și Hezbollah

Burduja deschide lista PNL Bucureşti pentru Camera Deputaţilor: Vom continua să construim România Viitorului