Şapte bărbaţi reţinuţi în urma scandalului din parcarea unui centru comercial

„În referire la evenimentul din data de 27 septembrie, când în parcarea unui centru comercial din Miercurea Ciuc a izbucnit un scandal între mai multe persoane, facem precizarea că în urma verificărilor efectuate şi a probatoriului administrat de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc a fost luată măsura reţinerii faţă de şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 61 de ani”, a transmis sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie legală.

Vineri seara, un scandal a izbucnit între mai multe persoane în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, şapte bărbaţi fiind încătuşaţi şi duşi la poliţie.

Din primele cercetări rezultă că scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Circulaţie oprită pe DN 67C – Transalpina, între Novaci şi Rânca, pentru desfăşurarea unei competiţii de automobilism sportiv

Exerciţiile intense în weekend, la fel de benefice ca antrenamentele regulate pentru reducerea riscului a peste 200 de boli, a constatat un studiu