Şapte persoane care s-au bătut cu săbii, bâte şi pietre pe o stradă din Tulcea, trimise în judecată / Două femei sunt sub control judiciar, iar cinci bărbaţi au fost arestaţi preventiv

Şapte persoane care s-au bătut cu săbii, bâte şi pietre pe o stradă din municipiul Tulcea au fost trimise în judecată de către procurori. Două femei sunt sub control judiciar, iar cinci bărbaţi au fost arestaţi preventiv, fiind cu totţii acuzaţi de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea anunţă, luni, că a finalizat cercetările şi a dispus trimiterea în judecată a două femei şi cinci bărbaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că în nopatea de 22/23.06.2024, în jurul orelor 00.04, pe str. 9 Mai din mun. Tulcea, inculpaţii I.M., P.M. P.V., I.F.S., I.C., G.J. şi P.I , membrii a două grupuri rivale, fiind înarmaţi cu obiecte contondente (sabie, lopată, pietre, etc.), pe fondul unui conflict preexistent şi ignorând orice normă de conduită şi de ordine publică, au exercitat agresini fizice, lovindu-se în mod reciproc, timp în care au ţipat şi urlat, adresându-şi reciproc injurii şi ameninţări iar scandalul astfel cauzat de inculpaţi a creat o puternică stare de indignare şi de temere în rândul celor care au perceput în mod direct evenimentul antisocial”, au precizat procurorii.

Aceştia au făcut o percheziţie domiciliară în dosar şi au dispus control judiciar faţă de cele două femei, iar cei cinci bărbaţi au fost arestaţi preventiv.

Cauza a fost trimisă spre soluţionare la Judecătoria Tulcea.
 

 

„Marcel Iureş prezintă Enigmele României”, la Serile Filmului Românesc de la Iaşi

Primăria Iaşi propune creşterea de peste două ori a preţului gigacaloriei, proiectul urmând a fi discutat în Consiliul Local / Va majora şi subvenţia, aşa că populaţia va plăti 300 de lei din preţul de 739 de lei al gigacaloriei