Satu Mare: Accident rutier mortal pe drumul judeţean dintre Călineşti-Oaş şi Păşunea Mare / Un bărbat a murit, după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens

Un grav accident rutier s-a produs, vineri după-amiază, pe drumul judeţean care face legătura între localităţile Călineşti-Oaş şi Păşunea Mare din judeţul Satu Mare. Un şofer a murit, după ce maşina pe care o conducea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de alt autoturism.

Evenimentul rutier a avut loc vineri, în jurul orei 16.00, pe Drumul Judeţean 197, între localităţile Călineşti-Oaş şi Păşunea Mare.

”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, în vârstă de 71 de ani, din Gherţa Mică, ar fi pătruns pe sensul opus de circulaţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de o femeie de 32 de ani, din Călineşti-Oaş”, anunţă Poliţia judeţeană Satu Mare.

Şoferul de 71 de ani a fost găsit în stop cardio -respirator. Cadrele medicale i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Şoferiţa implicată în accident a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma producerii accidentului a fost deschis doar penal în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Bucureşti – Doi bărbaţi, cercetaţi după ce ar fi defrişat ilegal 50 de arbori uscaţi din zona retrocedată a Parcului IOR

Liga 2: Ceahlăul a învins Chindia în deplasare, scor 1-0