Satu Mare: UDMR a depus listele candidaţilor la parlamentare

UDMR Satu Mare a depus, vineri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, acestea fiind deschise de către actualii parlamentari.

Lista la Senat este deschisă de către actualul senator Turos Lorand, iar la Cameră pe primele două poziţii sunt deputaţii Magyar Lorand şi Nagy Szabols.

Preşedintele UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat că UDMR propune o listă de candidaţi cu experienţă, dar a căror medie de vârstă nu depăşeşte 43 de ani.

„Vârsta medie a celor şapte candidaţi nu trece de 43 de ani. Cel mai experimentat nu ajunge la 50 de ani. Este o listă tânără, dinamică, dar totodată cu experienţă. Eu pot garanta un singur lucru. Această echipă transmite valorile sătmărenilor către Bucureşti şi încearcă să normalizeze, să prezinte o voce raţională în Bucureşti şi să nu aducă, cum au făcut alţii, mahala la Satu Mare. Ei merg să ne reprezinte cu cinste, este o listă echilibrată, puternică, cuprinde tot ce este mai valoros pentru acest judeţ”, a afirmat Pataki Csaba. AGERPRES / (AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Lege promulgată: Pentru anumite profesii cunoaşterea dreptului român se face prin examen de admitere în profesie

Copiii care se culcă devreme au intestine mai sănătoase – studiu