Scandal la Spitalul Colentina: Patru oameni au fost săltați de poliție

”La data de 1 octombrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului – Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, mai multe persoane ar provoca un scandal, la o unitate spitalicească din Sectorul 2. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, patru persoane, un bărbat şi trei femei, cu vârste cuprinse între 26, respectiv 50 de ani, cu intenţia de a vizita o persoană, care se afla internată în unitatea spitalicească, au devenit recalcitrante, pe motiv că nu li s-a permis să intre într-o zonă restricţionată, fiind în afara orelor de vizită”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

”Cele patru persoane au fost conduse la sediul subunităţii pentru clarificarea situaţiei, ulterior fiind sancţionate contravenţional conform Legii 61/1991 r. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a mai transmis sursa citată.

Surse judiciare au precizat că incidentul a avut loc la Spitalul Colentina, iar cele patru persoane nu s-au bătut şi nu s-au împins. Au intervenit şi poliţişti la faţa locului.

Serie A: Inter Milano a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia Torino

Accident pe autostrada A2 – un copil de 11 ani a murit şi un bărbat a fost grav rănit