Schimbare de macaz în tabăra suveranistă: Diana Șoșoacă, alături de Andrei Gușă, la recepția de la Ambasada Chinei

Schimbare de macaz în tabăra suveranistă? Diana Șoșoacă a făcut o postare marți dimineață, în care apare alături de Andrei Gușă, patronul Gold FM și fiul consultantului politic Cozmin Gușă, la recepția de la Ambasada Chinei.

Postarea vine într-un moment în care mai sunt doar câteva săptămâni până la campania electorală. Astfel, nu este exclus ca Andrei Gușă să o sprijine pe suveranista Diana Șoșoacă în campania prezidențială, pentru că în mod normal astfel de poze nu ajung să se publice, scrie realitatea.net.

Andrei Gușă este patronul Radio Gold FM, conducând și publicația Solid News, gazdă a emisiunii săptămânale „Dincolo de propagandă” și analist politic. A studiat la instituții de top din Rotterdam și Viena, specializându-se în marketing, afaceri internaționale și management.

Proiect pentru înfiinţarea unui Centru de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică în Energie, în dezbatere publică / Centrul va coordona răspunsul la incidente cibernetice şi va colabora cu instituţii pentru a combate ameninţările

Vot în Parlament: Consiliera care a ținut presa departe de Iohannis și fostul purtător de cuvânt al BOR, numiți la CNA