Se încinge treaba! Fiica șefului Realitatea candidează la alegerile prezidențiale

<div class=""

„Acesta este rezultatul trădărilor naționale, a guvernărilor corupte și incompetente. Toți cei care au guvernat se fac părași la distrugerea României. Vedeți aici realitatea dură așa cum este ea. Vedeți aici și acum ceea ce nu ați văzut în nicio sală de conferințe în care politicienii și-au prezentat candidaturile. Știu, realitatea nu arată bine. E greu să privești adevărul în față. Simțiți durere și frustrare? România încă nu este demolată, este doar abandonată”, spune Alexandra Păcuraru pe pagina ei de Facebook.

„Sunt o româncă onestă, autentică, harnică și curajoasă. Nu pot să vă mint să vă spun că România se află pe mâini bune”, a spus Alexandra Păcuraru, care candidează la președinție din partea ADN.

În cursa pentru alegerile prezidențiale mai sunt înscriși și: Mirea Geoana – independent, Marcel Ciolacu – PSD, Nicolae Ciucă – PNL, George Simion – AUR, Diana Șoșoacă – SOS România, Ana Birchall – Independent.

Bacău: Amenzi de peste 18.000 de lei, date unui şofer de TIR prins conducând cu 94 de kilometri pe oră în localitate. El nu avea permis corespunzător şi folosea un dispozitiv de alterare a aparatului tahograf

VIDEO Atac fără precedent la Parlamentul României. O persoană a aruncat cu benzină și a dat foc în incintă