Se pregătește retragerea Elenei Lasconi?

Pe fondul prestațiilor neconvingătoare ale Elenei Lasconi, care nu a arătat până acum nimic din ce ar  fi necesar unui prezidențiabil, au început să se acumuleze nemulțumiri interne și critici la adresa campaniei acesteia.

După ce au ieșit la iveală sumele uriașe cheltuite pentru un consultant american care i-a făcut campanie și lui Ion Iliescu, plecarea lui Viziteu cu mai puțin de două luni înainte de alegeri lasă campania lui Lasconi într-o derivă totală. Mulți își pun întrebarea firească cine ar mai avea încredere în Lasconi dacă nici măcar șeful ei de campanie nu are. Iar în recenta emisiune de la Pro Tv, Lasconi a pus cireașa pe tort: a recunoscut că președinția este o pălărie prea mare pentru ea.

Se poate ca acesta să fie începutul sfârșitului pentru scurta aventură prezidențială a Elenei Lasconi. Retragerea ei din cursă a devenit un scenariu plauzibil. Deja în media și în cercurile apropiate useriștilor se vorbește despre acest lucru și se caută o ieșire din joc pentru Lasconi. Așteptăm deznodământul…dar dacă se hotărăște să se retragă, cu cât mai repede cu atât mai bine,  ca să nu prelungească agonia, susțin surse apropiate USR.

Elena Lasconi recunoaște: `Funcția de președinte este categoric o pălărie cam mare pentru mine`

Formula 1: Liam Lawson îl înlocuieşte pe Daniel Ricciaardo la echipa Racing Bulls până la finalul sezonului