Se pregătește tranzacția anului în România: Leroy Merlin achiziționează magazinele unui rival și intră la bătaie cu Dedeman

Leroy Merlin este într-o continuă expansiune în România, obiectivul acestora fiind ca în 5 ani să depășească ”regele” magazinelor de bricolaj, Dedeman.

Reprezentanții Leroy Merlin nici nu confirmă, dar nici nu infirmă discuțiile despre o eventuală preluare.

“Nu dorim să comentăm aceste informaţii. Leroy Merlin în România, la fel ca toate companiile ADEO, lucrează la planul său de dezvoltare fizică şi digitală, cu scopul de a fi util locuitorilor din zonă. Problemele legate de locuinţe sunt în primul rând locale şi necesită apropierea de locuitori. Următoarele  magazine Leroy Merlin ce se vor deschide sunt programate astfel: Piteşti săptămâna viitoare, iar altele vor urma, inclusiv două magazine în Bucureşti în 2025”, spune oficialii grupului ADEO, controlat de familia franceză Mulliez, prin reprezentanţii Leroy Merlin.

Cel mai mare magazin de bricolaj din România este Dedeman, afacerea fraților Pavăl. Pe locul secund s-ar clasa Leroy Merlin, dar sunt la bătaie cu Hornbach.

Leroy Merlin este al doilea cel mai mare retailer de bricolaj din România, după cifra de afaceri. Ei au 21 de magazine în România şi vor deschide în octombrie încă unul. Leroy Merlin România a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 3,1 miliarde de lei, în creştere cu 6% faţă de anul precedent, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Matroana care poate lansa ‘lebăda neagră’ în Washington: Dacă vorbește, multe nume grele vor pica

Circulaţia rutieră va fi închisă, în reprize, pe trei sectoare ale DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Sibiu, pentru executarea unor lucrări/ Măsura, în vigoare de luni până în 25 octombrie