Sean „Diddy” Combs, celebrul rapper și producător, rămâne în arest după acuzațiile de trafic sexual

Procuratura federală din Manhattan l-a acuzat pe Sean Combs că şi-a folosit „imperiul” pentru a sprijini o schemă violentă de trafic sexual.

„Nu a mers cum am vrut noi”, a deplâns în faţa presei avocatul său, Marc Agnifilo, după audierea apelului, promiţând să continue să ceară eliberarea pe cauţiune a lui Combs şi organizarea unui proces penal „cât mai curând posibil”.

Arestat luni seară în Manhattan, Sean Combs, în vârstă de 54 de ani, a fost ţinta a numeroase plângeri de agresiune sexuală timp de mai multe luni şi a pledat marţi „nevinovat” la acuzaţiile de trafic în scopul exploatării sexuale şi extorcare.

Judecătoarea Robyn Tarnofsky a dispus reţinerea, invocând temerile că astfel de „infracţiuni care au loc în spatele uşilor închise” se vor repeta.

Un artist cu multiple porecle şi pălării în lumea muzicii şi a afacerilor, P.Diddy este descris de presupusele sale victime drept un prădător sexual violent, care folosea alcoolul şi drogurile pentru a obţine supunerea lor.

„Timp de decenii”, Sean Combs, alias „Puff Daddy”, „a abuzat, ameninţat şi constrâns femei şi alte persoane din jurul său pentru a-şi satisface dorinţele sexuale, a-şi proteja reputaţia şi a-şi ascunde acţiunile”, potrivit actului de acuzare.

Casele de lux ale rapperului din Miami şi Los Angeles au fost percheziţionate în martie, ca parte a unei ample operaţiuni care a dus la o anchetă federală şi un caz penal.

Sub poreclele Puff Daddy, P. Diddy sau Diddy, el s-a impus ca o figură importantă în hip hop-ul de pe coasta de est, atât la microfon, cât şi în producţie. De-a lungul deceniilor, a acumulat o avere impresionantă şi datorită activităţilor sale în industria alcoolului.

Bucureşti: Alte opt persoane, reţinute în dosarul care vizează suspecţi care abordau cetăţeni străini pe care îi invitau să bea în baruri din Centrul Vechi şi le sustrăgeau bani din conturi

Și arbitru, şi competitor: Statul finanțează cu milioane de euro cluburile departamentale ale MAPN și MAI