Şeful PSD Iaşi: Ne propunem să obţinem la alegeri doi senatori şi cinci deputaţi în judeţ. Nu avem temeri că primarii noştri nu vor trage, au şi ei interesul ca după alegeri să primească sprijin

Liderul filialei ieşene a PSD, Bogdan Cojocaru, a afirmat că obiectivul organizaţiei este să obţină doi senatori şi cinci deputaţi, el subliniind că nu există temeri că primarii PSD din judeţ nu se vor implica în alegeri, întrucât şi edilii vor fi sprijiniţi ulterior, dacă rezultatele politice sunt pe măsură.

Bogdan Cojocaru a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că filiala pe care o conduce îşi propune să obţină şapte mandate de parlamentari, din totalul celor 17 mandate existente în judeţ.

 
”Ne propunem să obţinem un scor care să ne poată da doi senatori şi cinci deputaţi. Acest scor poate fi atins doar printr-o mobilizare exemplară a structurilor pe care le avem, indiferent că vorbim de primari sau de preşedinţi de organizaţii”, a afirmat liderul social-demnocrat ieşean, Bogdan Cojocaru.

 
Întrebat dacă există temeri la vârful PSD Iaşi că unii primari social-democraţi din judeţ ar putea să nu tragă pentru partid la scrutinul parlamentar, Bogdan Cojocaru a răspuns că şi edilii au interesul ca partidul să obţină un scor bun, pentru ca PSD să fie la guvernare, iar ei să primească sprijin.
 
”Nu am avut niciodată temeri de acest gen. Cum la locale primarii au fost la capacitate maximă, sunt convins că prin dialog la nivel local, dar mai ales guvernamental, au şi ei tot interesul ca PSD să obţină un scor bun în Iaşi, pentru ca apoi, după intrarea la guvernare, şi ei să beneficieze de sprijin. Sprijinul vine în momentul în care şi rezultatele sunt pe măsură”, a declarat şeful PSD Iaşi.
 
Cât priveşte campania electorală, şeful PSD Iaşi a spus că vrea ca bătălia să fie dusă pe proiecte şi soluţii.
 
”Vreau să fie o dezbatere despre soluţii, atât pentru Iaşi, cât şi pentru România, astfel ca ţara să poată evolua. Există surse de finanţare. Vrem să discutăm despre proiectele şi investiţiile pe care le putem susţine la nivel judeţean şi regional”, a precizat Bogdan Cojocaru.

Comisia Europeană a publicat Planul naţional integrat în domeniul energiei şi schimbărilor climatice (PNIESC) al României: Acest plan reflectă angajamentul nostru de a deveni neutri din punct de vedere climatic înainte de 2045

Constanţa: Profesoară de religie, acuzată că a primit de la doi părinţi peste 3.500 de lei pentru ca elevii să meargă într-o tabară şi nu a returnat banii, deşi aceasta nu a mai fost organizată/ Arhipiepiscopia îi poate retrage acordul de a preda religie