Șeful Statului Major al IDF avertizează: Israelul are capacitatea de a lovi orice țintă din Orientul Mijlociu

Vizitând miercuri baza aeriană Tel Nof, Halevi a declarat că Israelul știe cum să „localizeze ținte importante” și va răspunde la atacul Iranului cu lovituri de „precizie și putere”.

„Avem capacitatea de a ajunge și de a lovi orice punct din Orientul Mijlociu. Iar aceia dintre dușmanii noștri care nu au înțeles încă acest lucru, vor înțelege în curând”, a declarat Halevi într-un clip video, potrivit CNN.

În timp ce israelienii din întreaga țară sărbătoresc miercuri Anul Nou evreiesc, Halevi a declarat că armata israeliană continuă „să opereze și să lovească pe toate fronturile”.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a lansat un avertisment similar imediat după atacurile cu rachete lansate marți de Iran, promițând că Teheranul „va plăti” pentru acțiunile sale.

Netanyahu a acuzat Teheranul că nu înțelege „hotărârea Israelului de a riposta” împotriva dușmanilor săi și a promis că va riposta.

Comentariile de miercuri sunt ecoul primei declarații publice a lui Netanyahu după ce un atac aerian israelian l-a ucis vineri la Beirut pe Hassan Nasrallah, liderul grupării militante Hezbollah, cu sediul în Liban.

„Nu există niciun loc în Iran sau în Orientul Mijlociu unde brațul lung al Israelului să nu ajungă”, a declarat el.

Sursa: www.stiripesurse.ro

O statuie a lui Donald Trump dezbrăcat, considerată „deplorabilă” de republicani

Cinci lucruri de ştiut despre premiile Nobel