Semnal negativ înainte de alegeri: PNL pierde deja primari care abia și-au preluat mandatele

În județul Suceava a avut loc una dintre cele mai mari surprize de la alegerile locale. Liberalul Gheorghe Flutur a pierdut președinția Consiliului Județean Suceava, pe care a ocupat-o timp de trei mandate, în fața mai tânărului social-democrat Gheorghe Șoldan.

Potrivit surselor citate, Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara, care a fost învestit luni în funcție s-a alăturat echipei PSD Suceava care va deține de săptămâna viitoare conducerea Consiliului Județean Suceava, prin Gheorghe Șoldan.

Totodată, primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, care a fost învestit, miercuri, în funcție fiind la al doilea mandat, se alătură și el echipei PSD.

La învestirea lui Dziminschi au fost prezenți și liderul liberal Gheorghe Flutur, dar și Gheorghe Șoldan, dar miercuri, la învestirea lui Ezekiel Belțic, la ceremonie a participat o mare parte din conducerea județeană a PSD Suceava.

În cazul celor doi primari liberali au existat discuții legate de trecerea lor la PSD încă înaintea campaniei electorale pentru alegerile locale, dar au fost convinși la vremea respectivă să rămână alături de PNL.

Virgil Popescu: Îi transmit ministrului Câciu să iasă din lumea basmelor şi oprească fabulaţiile la adresa mea/ PSD este în culpă totală cu blocarea fondurilor din PNRR şi vrea să acopere cu disperare acest lucru

Fostul internaţional Ionel Negreci a încetat din viaţă, la numai 53 de ani