Semnalul unor noi atacuri: armata israeliană ordonă evacuarea unor zone din sudul Libanului

Cel puțin cinci persoane au fost ucise și 15 rănite în atacurile israeliene în trei zone diferite din Liban, au declarat pentru Reuters o sursă de securitate și o sursă de apărare civilă. Una dintre locațiile vizate a fost în orașul Deir Billa din nordul Libanului, care nu fusese vizat anterior.

Armata israeliană a adăugat că Hezbollah a tras aproape 320 de proiectile din Liban spre Israel sâmbătă, fără a oferi mai multe detalii. Tot sâmbătă, armata israeliană a ordonat locuitorilor din 23 de sate din sudul Libanului să evacueze în zonele de la nord de râul Awali.

Ordinul a menționat satele din sudul Libanului care au fost ținte recente ale atacurilor israeliene, multe dintre ele fiind deja aproape părăsite. Armata israeliană a subliniat că evacuările sunt necesare pentru siguranța rezidenților din cauza activităților crescute ale Hezbollah.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Cristiano Ronaldo a ajutat un fan care a intrat pe teren la meciul Portugaliei cu Polonia să facă un selfie cu el – VIDEO

Ungaria: Preşedintele parlamentului l-a amendat pe unul dintre liderii opoziţiei cu peste 14 milioane de forinţi. Care este motivul