Senatorul Virgil Guran deschide lista PNL Dâmboviţa la Senat

„Astăzi, 14.10.2024, lista candidaţilor PNL Dâmboviţa pentru Parlamentul României a fost validată de Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal. Echipa PNL Dâmboviţa pentru legislativul 2024-2028 este formată din candidaţi cu experienţă şi rezultate şi candidaţi tineri, dornici să facă o schimbare, o formulă reprezentativă pentru toate zonele judeţului Dâmboviţa. Un aspect important este faptul că toţi candidaţii PNL Dâmboviţa pentru alegerile parlamentare locuiesc în judeţul Dâmboviţa şi cunosc foarte bine realitatea din fiecare comunitate”, se arată în comunicatul PNL Dâmboviţa.

La Senat, pe primul loc pe listă este preşedintele PNL Dâmboviţa, senatorul Guran Virgil, urmat de Cornel Florian Chirică, Raluca Ioana Dumitrică, Nicolae Marian Mira şi Robert Nenişanu.

La Camera Deputaţilor, pe primul loc este secretar general al PNL Dâmboviţa, Aurelian Cotinescu, urmat de Vlad Drugă, Adrian Mocanu, Ionuţ Popa, Marius Sandu, Roxana Bucurescu, Marian Pavel, Adrian Bamboi şi Nicuşor Dobrescu.

„PNL Dâmboviţa are o echipă formată din oameni profesionişti, implicaţi, oameni care şi-au construit o carieră, au dezvoltat afaceri de succes şi oferă locuri de muncă dâmboviţenilor, oameni care vin cu o strategie realistă pentru dezvoltarea judeţului cu investiţii în toate sectoarele: economic, infrastructură, educaţie, sănătate, cultură, mediu, turism. Vom fi voci puternice în Parlamentul României şi vom reprezenta cu seriozitate judeţul Dâmboviţa, contribuind şi la dezvoltarea României”, spune Virgil Guran, citat în comunicatul PNL Dâmboviţa.

Conform sursei citate, în cursul zilei de marţi, candidaţii PNL Dâmboviţa vor depune candidaturile pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral Judeţean.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Un mort, opt răniţi şi două nave civile avariate într-un atac cu rachete la Odesa. În trei luni, Rusia a lovit de 60 de ori porturile Ucrainei

CTP a tranșat scandalul Piața Unirii: ‘PNL încă nu și-a făcut socotelile!’