Serbia: Steaua Roşie s-a impus în derby-ul belgrădean, 4-0 cu Partizan

Echipa sârbă Steaua Roşie Belgrad a învins luni seara, în deplasare, scor 4-0, formaţia Partizan Belgrad, în etapa a noua din campionatul Serbiei.

În minutul 21 al derby-ului de la Belgrad, Timo Elsnik a obţinut un penalti, şi cu ajutorul VAR, iar Cherif Ndiaye a transformat, deschizând scorul. Silas Mvumpa a stabilit scorul pauzei, 2-0 pentru oaspeţi, înscriind în minutul 45+3.  Ndiaye a înscris în minutul 55 pentru 3-0, iar după alte zece minute senegalezul a bifat un hat-trick aducând victoria Stelei Roşii la un scor clar, 4-0. Echipa lui Vladan Milojevic este lider în Superliga sârbă, cu 22 de puncte, în timp ce Partizan are 11 puncte şi ocupă locul 9.

Steaua Roşie se află la al patrulea meci disputat în acest an, 2024, cu Partizan Belgrad, în campionat şi cupă. Alb-roşii au câştigat de trei ori şi au încheiat o dată la egalitate.

 

Fechet: În luna decembrie, la Ministerul Finanţelor, s-a luat decizia, în care nu am fost consultaţi, de a diminua valoarea voucherului pentru Rabla Plus. Când vedem că românii au cumpărat mai puţine autoturisme electrice putem să punem la îndoială măsura

Ministrul Mediului: 78% din recipientele puse pe piaţă în luna august au fost întoarse în sistemul garanţie-returnare. 78% este o cifră la care vă mărturisesc că eu, personal, nici nu visam