Serie A: Bologna – Parma 0-0, în etapa a 7-a

Echipa italiană Parma a terminat la egalitate duminică, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Bologna, în etapa a 7-a din Serie A.

Cu Dennis Man titular şi cu Valentin Mihăilă pe banca rezervelor, Parma a atacat poarta gazdelor prin Orsolini şi Bonny, care a fost aproape de gol în minutul 17. În partea secundă, parmegianii au rămas în zece după eliminarea lui Coulibaly, din minutul 52, iar antrenorul Fabio Pecchia l-a introdus pe teren şi pe Mihăilă, în minutul 72. Oaspeţii au rezistat în inferioritate şi au luat un punct de la Bologna, 0-0.

Tot în etapa a şaptea, Lazio şi Empoli au jucat la Roma. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 9, prin Sebastiano Esposito, iar Lazio a egalat abia în finalul primei reprize, minutul 45+4, cu golul lui Mattia Zaccagni. Gazdele au ratat şi un penalti, în minutul 51, prin Castellanos, dar scorul final a fost 2-1 pentru laziali, care au înscris golul victoriei prin Pedro, în minutul 84.

În clasament, Parma a făcut şase puncte şi este pe locul 15, Lazio e pe 4 (13 puncte), Empoli pe 9 (10 puncte) şi Bologna pe 12 (8 puncte).

 

Fotbal: Accidentare gravă pentru Dani Carvajal (Real Madrid) care va fi supus unei intervenţii chirurgicale

Real Madrid i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal