Serie A: Como şi Parma au terminat 1-1 în etapa a 8-a

Echipa italiană Parma a terminat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Como, în etapa a opta din Serie A.

Parma a început meciul fără cei doi români în formula de start, Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămânând pe bancă. Elevii lui Fabio Pecchia au deschis scorul, în minutul 20, când Hernani a fost cu pasa decisivă şi Bonny a marcat. Până la pauză, în minutul 42, Bernabe (Parma) a trimis în bara transversală, iar gazdele au reuşit să egaleze în minutul 45, prin Nico Paz. Antrenorul Parmei i-a introdus pe teren în minutul 56 pe ambii atacanţi români, Man şi Mihăilă, iar cei doi şi-au făcut simţită prezenţa repede. În minutul 61 Man l-a servit pe Mihăilă şi acesta a şutat în bară, de la marginea careului. Oaspeţii au mai avut o ocazie prin Charpentier, în minutul 86 şi partida s-a încheiat 1-1.

Într-un alt meci al etapei a opta, Genoa şi Bologna au încheiat la egalitate, pe terenul primei echipe, scor 2-2. Oaspeţii au marcat prin Riccardo Orsolini (min. 37) şi Odgaard (min. 56), conducând cu 2-0. Gazdele şi-au revenit în partea a doua a reprizei secunde, când au egalat prin dubla lui Andrea Pinamonti (minutele 73 şi 85).

În clasament, Bologna ocupă locul al 13-lea, având 9 puncte; Como are tot 9 puncte şi este pe locul 14, urmată de Parma, pe 15, cu 7 puncte. Genoa e pe locul 17, cu 6 puncte.

Bogdan Chiriţoiu: Consiliul Concurenţei va finaliza anul viitor studiul referitor la preţurile biletelor de avion

MAI: Combaterea criminalităţii organizate şi a migraţiei ilegale, discutate de ministrul Predoiu şi omologul bulgar