Serie A: Meciul Atalanta – Como a fost amânat din cauza ploii

Meciul Atalanta Bergamo – Como, din etapa a cincea a Serie A, programat pentru luni seară, nu s-a mai disputa din cauza ploii torenţiale care a inundat terenul din Bergamo. Partida a fost reprogramată pentru marţi.

Ploaia abundentă căzută la Bergamo în după amiaza zilei de luni a făcut imposibilă disputarea partidei dintre Atalanta şi Como, contând pentru etapa a cincea din Serie A. La ora locală 20:45, timpul fixat pentru începerea meciului, arbitrul Paride Tremolada alături de cei doi căpitani de echipă, Marten De Roon (Atalanta) şi Patrick Cutrone (Como), au efectuat prima inspecţie a terenului de joc. Arbitrul a aruncat de câteva ori mingea, verificând dacă aceasta sare.

Startul meciului a fost amânat de două ori, iar oficialii au efectuat patru controale ale suprafeţei de joc înainte de a lua decizia ca partida să fie amânată pentru ziua de marţi.

 

Serbia: Steaua Roşie s-a impus în derby-ul belgrădean, 4-0 cu Partizan

Ministrul Mediului: Am chemat toate asociaţiile de vânători cărora le-am comunicat foarte ferm că, dacă tot trebuie să împuşcăm 426 de urşi anul acesta, să începem cu urşii-problemă, cu urşii care umblă prin gospodării, să începem cu urşii agresivi