Sfârşitul unei ere: Pentru prima dată după 2002, niciun jucător din „Big Three” nu a câştigat un grand slam în 2024

Sfârşitul unei ere. După două decenii dominate de „Big Three”, niciunul dintre cei trei monştri sacri ai tenisului nu a câştigat un trofeu de grand slam în 2024, o premieră după 2002., relatează Le Figaro.

Eliminarea timpurie la US Open a lui Novak Djokovici, care a recunoscut că a jucat unul dintre „cele mai proaste meciuri din viaţa sa” împotriva lui Alexei Popyrin vineri seara, a marcat sfârşitul acestei dominaţii.

Sfârşitul dominaţiei nu este deloc surprinzător, având în vedere că Rafael Nadal nu a fost niciodată atât de aproape de retragere, iar Roger Federer s-a retras de ceva timp.

Rămâne de văzut cine va profita. Jannik Sinner, numărul 1 mondial câştigător al Australian Open la începutul acestui an, sau Daniil Medvedev, câştigător al US Open în 2021, sau chiar Alexander Zverev, care nu a câştigat încă un titlu de Grand Slam, sunt toţi favoriţi. „Caleas-a deschis «, a remarcat Djokovici în timp ce Carlos Alcaraz, câştigător la Roland Garros şi apoi la Wimbledon, a părăsit şi el prematur turneul.

 

Patru răniţi într-o încăierare cu bâte între 30 de afgani pe o stradă la Paris. Doi bărbaţi înarmaţi cu cuţite, arestaţi

Câciu: Copiii mei învaţă încă aşa cum învăţa tatăl lor, pe aceeaşi programă neadaptată la nimic. Digitalizarea constă în mail-uri sau în WhatsApp-uri, mi se pare infantil / Nu poţi cere ”Moara cu noroc” de pe carte, când toată ziua stă cu ochii în tabletă