Sibianca Lăcrămioara Teodorescu concurează la Ironman pentru a susține o operație la inimă

Sibianca Lăcrămioara Teodorescu, Kiki pentru prieteni, va concura, pe 6 octombrie, la Ironman Calella – Barcelona 2024.

Este o competiție dură, unde Kiki, va înota 3,8 km, va pedala 180 km și va alerga 42,2 km pentru a strânge fonduri pentru inimile copiilor bolnavi.

Unul dintre beneficiarii donațiilor este Eduardo, un handbalist sibian de doar 15 ani pe care boala îl ține departe de sportul pe care îl iubește.

„În 6 octombrie 2024, voi fi din nou la startul unei curse de anduranță, Ironman Calella – Barcelona, tot în tricoul mobilizator, pentru inimile sănătoase ale copiilor României.

Anul acesta voi înota, bicicli și alerga pentru Eduardo, un tânăr sportiv de performanță din Alba Iulia, cu elanul oprit de o boală pe care o putem ameliora, împreună! Eduardo are nevoie de operație și o inimă sănătoasă! Faceți echipă cu mine și cu Eduardo, pentru binele lui și al viitorului! Eduardo, sus inima!”, spune sibianca.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Nicuşor Dan, întrebat dacă în cazul Planşeului Unirii sunt mai importante documentele decât viaţa oamenilor: Nu cred că problema se pune aşa/ Expertizele de la Planşeul Unirii nu au fost la nivel pericol public/ Avizele nu sunt nişte chestiuni birocratice

A fost detectată gripă aviară – Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam