Sibiu: Accident provocat de un motociclist care conducea băut/ El a fost transportat la spital

Un motociclist de 48 de ani a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce s-a ciocnit, la o intersecţie din municipiul Sibiu, cu un autoturism al cărui şofer oprise pentru a acorda prioritate. Bărbatul aflat pe motocicletă era băut.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzilor Râului cu Popa Şapcă, în municipiul Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o motocicletă pe strada Râului, ajuns în intersecţia cu strada Popa Şapcă, un sibian în vârstă de 48 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe strada Popa Şapcă de către un alt sibian, în vârstă de 26 de ani, oprit regulamentar pentru a acorda prioritate”, a arătat IPJ Sibiu.

Potrivit ISU, acolo au intervenit un echipaj SMURD cu medic şi maşina medicului de urgenţă. Bărbatul de 48 de ani, care a suferit un traumatism cerebral şi multiple contuzii, a fost transportat la UPU Sibiu, conştient.

Poliţiştii au precizat că testarea alcoolscopică a acestuia a indicat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Superliga: Poli Iaşi – Gloria Buzău, scor 1-2. Gazdele au condus cu 1-0 şi au ratat un penalti

Blinken s-a întâlnit cu omologul chinez şi i-a făcut unele reproşuri, care n-au rămas fără replică. În disputa prilejuită de o reuniune ASEAN intervine şi Lavrov