Sibiu: Doi tineri şi un adolescent, răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod, pe DN 14

Doi tineri şi un adolescent de 14 ani au fost răniţi, sâmbătă seară, după ce maşina condusă de unul dintre ei a intrat într-un cap de pod, pe DN 14, în judeţul Sibiu. Victimele au fost descarcerate de pompieri şi transportate la spital.

Accidentul s-a produs pe DN 14, la intrarea în localitatea Şeica Mare dinspre Sibiu.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că, într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, şoferul unui autoturism (bărbat, în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Loamneş) a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un cap de pod”, a transmis IPJ Sibiu.

Şoferul şi doi pasageri au fost răniţi.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, două autospeciale de descarcerare, o autospecială de stingere şi un echipaj SAJ.

Potrivit ISU Sibiu, cele trei persoane au fost găsite încarcerate, astfel că s-au efectuat manevre de descarcerare.

”Un bărbat în vârstă de 27 de ani a suferit o fractură la nivelul membrului inferior, un bărbat în vârstă de 21 de ani care a suferit un traumatism cranian şi un minor în vârstă de 14 ani care a suferit un traumatism abdominal deschis, aceştia sunt transportaţi la UPU Sibiu”, au precizat reprezentanţii ISU.

Traficul rutier este blocat. Poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Şofer de 29 de ani, prins de poliţişti cu maşina oprită în mijlocul unei străzi din Sectorul 4/ În urma testării, s-a stabilit că el consumase alcool şi există suspiciuni privind consumul de substanţe psihoactive/ O astfel de substanţă, găsită în maşină

Tulcea: Bărbat de 57 de ani, găsit mort într-o fântănă/ Trupul acestuia a fost scos de pompieri