Sibiu: Două femei şi un bărbat, răniţi într-un accident pe DN 1 / O femeie de 39 de ani a fost descarcerată şi resuscitată / Cum s-a produs evenimentul rutier

Două femei şi un bărbat au fost răniţi, vineri seară, într-un accident rutier produs pe DN 1, în judeţul Sibiu. O femeie de 39 de ani a fost descarcerată şi resuscitată.

Mai multe echipaje intervin, vineri seară, pe DN 1, în localitatea Scoreiu, judeţul Sibiu, la un accident rutier.

”În timp ce conducea un autoturism spre Braşov, din cauze care urmează a se stabili, o femeie în vârstă de 40 de ani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Braşov, proiectându-l în afara carosabilului”, a transmis IPJ Sibiu.

O femeie a avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

”Echipajul SAJ cu medic a preluat o femeie de 39 de ani care a fost descarcerată, ea aflându-se în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare. Din fericire, femeia a răspuns manevrelor şi ulterior a fost transportata la UPU SIBIU de către un echipaj ISU”, a transmis SAJ Sibiu.

Alte două victime au fost transportate de către echipajele ale Serviciului de Ambulanţă – un bărbat de 35 de ani cu fractură de bazin şi o femeie de 65 de ani cu fracturi costale şi traumatisme toracice şi de membre.

 

Deputat PSD, medic de profesie: Liberalii îndrăznesc acum să atace PSD prin politizarea unei drame de nedescris din sistemul sanitar, cazul Pantelimon / Nu este drept ceea ce faci, ostaşule / Mimează o distanţare de PSD

JO – lupte: Kriszta Incze, în recalificări după ce adversara care a învins-o în optimi a ajuns în finală