Sibiu: Tânărul care a furat o maşină, pe care a condus-o fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive, provocând un accident soldat cu răniţi, arestat preventiv

Tânărul de 19 ani, cetăţean străin, care a furat o maşină din judeţul Braşov şi a condus-o deşi nu are permis şi se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, provocând un accident soldat cu trei persoane, în timp ce era urmărit de poliţiştii din Sibiu, a fost arestat preventiv.

”În această seară, ca urmare a propunerii înaintate de procurorul de caz, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sibiu a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului în vârstă de 19 ani”, a anunţat IPJ Sibiu, marţi seară.

 
Cercetările în acest caz continuă.

Un tânăr de 19 ani, cetăţean străin, a furat o maşină din judeţul Braşov, conducând fără permis şi sub influenţa substanţelor psihoactive. El a fost urmărit poliţiştii din Sibiu şi a provocat un accident soldat cu trei răniţi. Bărbatul a fost reţinut.

Acţiunea poliţiştilor din judeţul Sibiu pentru oprirea tânărului a devenit subiectul unor controverse.

Un şofer susţine că maşinile participanţilor la trafic au fost oprite de poliţişti la Şelimbăr, pentru a bloca drumul şi a-l prinde astfel pe şoferul urmărit. De altfel, acesta a provocat, în timpul urmăririi două accidente, între care unul la Şelimbăr, unde a lovit patru maşini, iar trei persoane au fost rănite.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a precizat că misiunea s-a desfăşurat contra-cronometru, dar ”în niciun caz, prin modul de acţiune, poliţiştii nu au folosit maşini ale participanţilor la trafic pentru oprirea şoferului urmărit”.

Şeful Serviciului Rutier Sibiu, Bogdan Maxim, a afirmat, marţi, că au fost minimizate consecinţele evenimentului prin modul în care poliţiştii au intervenit. El a precizat că anchetatorii au ridicat imagini de la unităţile de alimentaţie publică din zonă, dar şi de la dispozitivele body-cam ale poliţiştilor, iar acestea urmează să fie analizate.

Fotbal: Uruguayanul Diego Forlan va debuta în tenisul profesionist la 45 de ani

AUR tocmai a primit cea mai dură lovitură din această campanie. Reacție furibundă a lui George Simion