Sibiu: Trei persoane rănite în urma unui accident produs pe DN 1, la Hula Bradului

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident în care au fost implicate mai multe vehicule, produs pe DN 1, la Hula Bradului, traficul în zonă fiind blocat.

În urma evenimentului, un bărbat a fost diagnosticat cu traumatism cranian şi excoriaţii, o adolescentă de 18 ani a suferit un traumatism de umăr şi o femeie în vârstă de 53 de ani, cu traumatism cranian, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sibiu.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă pe DN 1, pe Hula Bradului, la un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. O femeie în vârstă de aproximativ 53 de ani care a suferit un traumatism cranian a fost transportată la UPU Sibiu, conştientă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, Raluca Marcu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier. AGERPRES/(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Andreea Rotaru, editor online: Simona Aruştei)

Sursa: www.agerpres.ro

Inundaţii în judeţul Galaţi/ ISU Prahova trimite în zonă tabăra mobilă, mijloace tehnice şi pompieri

Fiul prinţesei moştenitoare a Norvegiei, arestat pentru încălcarea ordinului de restricţie