Sibiu: Un adolescent de 15 ani s-a electrocutat, după ce a urcat în podul casei şi a intervenit asupra unui panou al reţelei electrice / A fost găsit inconştient de către echipajele medicale, fiind resuscitat / Un elicopter SMURD l-a dus la Târgu Mureş

Un adolescent de 15 ani din judeţul Sibiu s-a electrocutat, luni, după ce a urcat în podul casei şi a intervenit asupra unui panou al reţelei de electricitate. A fost găsit inconştient de către echipajele medicale, fiind resuscitat, iar un elicopter SMURD l-a dus la Târgu Mureş.

”La data de 12 august, în jurul orei 11.20, prin apel 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin s-ar fi electrocutat, într-un imobil din localitatea Valchid, comuna Merghindeal. Din primele cercetări efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în cursul acestei zile, în jurul orei 11.20, un minor în vârstă de 15 ani, din localitatea Valchid, în timp ce se afla la domiciliu, s-ar fi deplasat în podul casei şi ar fi intervenit asupra unui panou al reţelei de electricitate, moment în care s-a electrocutat”, a transmis, luni, IPJ Sibiu.

Echipajele medicale l-au găsit pe minor în stare de inconştienţă, fiindu-i aplicate manevre de resuscitare la care minorul a răspuns.

ISU Sibiu a precizat că băiatul a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spitalul din Tg. Mureş.

 

Hezbollah a bombardat nordul Israelului ca represalii, după moartea a trei combatanţi

Ionuţ Stroe (PNL): Nu avem nicio reţinere să susţinem orice fel de măsură, chiar şi drastică şi abruptă pe care o vor lua cei din zona Ministerului de Finanţe / Ce consideră Stroe că sunt ”măsuri drastice”