Sibiu: Un timişorean a fost prins pe DN1, cu viteza de 213 kilometri pe oră

Un timişorean s-a ales cu permisul suspendat şi o sancţiune de aproape 2.500 de lei, după ce a fost prins de poliţişti că mergea cu viteza de 213 kilometri pe oră pe drumul naţional DN1, în afara localităţii Cristian, adică peste dublul vitezei maxime permise, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„213km/h – este viteza cu care a fost depistat, de către poliţiştii formaţiunii rutiere din Sălişte, un şofer de 31 de ani din Timiş Aparatul radar l-a ‘fotografiat’ pe şofer pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 100 km/h (pe DN1 km 323+250m, în afara localităţii Cristian, pe sensul de mers Sibiu-Sebeş). Sancţiunea: 2475 lei (viteza si lipsa documente) şi suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 120 zile, din momentul depistării in trafic”, a precizat IPJ Sibiu, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, „timişoreanul a depăşit viteza înregistrată ieri, exact pe acelaşi sector de drum, de către un bărbat de 28 de ani, din Apoldu de Sus, care a fost surprins de pistolul radar circulând cu viteza de 193 km/h”. Şi acest şofer a fost sancţionat cu o amendă de 1.485 de lei şi 120 de zile de suspendare, din momentul depistării în trafic. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Autoutilitară distrusă de incendiu, la Suceava – FOTO

Premiul Nobel pentru Pace în 2024: Aleksei Navalnîi a devenit favoritul caselor de pariuri. Există peste 280 de candidați