Silviu Balaure, suspendat 3 etape de Comisia de Disciplină a FRF

Balaure, eliminat în partida Gloria Buzău – FC Hermannstadt (scor 3-0) după ce fusese înlocuit, a fost încadrat de membrii comisiei la articolul 65 litera a din Regulamentul Disciplinar care prevede sancţiuni pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa arbitrilor sau a celorlalţi oficiali de joc.

De asemenea, fotbalistul formaţiei FC Rapid, Jakub Hromada, a primit o suspendare de 2 etape şi o penalitate de 3.000 de lei pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu Farul Constanţa.

Alţi doi jucători care au primit cartonaşe roşii, dar în urma a două galbene, Gabriel Dănuleasa (Farul Constanţa) şi Antoni Ivanov (FC Hermannstadt), au primit câte o suspendare de un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

Judecarea incidentelor provocate de suporteri la partidele FC Rapid – Farul Constanţa, Dinamo – FCSB şi Petrolul Ploieşti – CFR Cluj a fost amânată pentru şedinţa Comisiei de Disciplină din 30 octombrie.

VIDEO / FOTO – Luare de ostatici în urma ‘atacului terorist’ de lângă Ankara / Cel puțin trei morți și 14 răniți – UPDATE

Hochei: Steaua Bucureşti – ACSH Gheorgheni 7-3, în campionat