Simonis, atac extrem de dur: Ciucă și PNL vor să dea foc țării pentru că PSD nu vrea să-i dea lui Iohannis un loc de muncă

„Domnul Ciucă și PNL vor să dea foc țării și s-o arunce în haosul instabilității doar pentru că PSD nu vrea să îi dea un loc de muncă lui Iohannis. Cum sună asta?!

Să rupi coaliția de guvernare pentru că PSD nu vrea să voteze o lege pentru un singur om este complet absurd. Dar asta demonstrează încă o dată care au fost de fapt prioritățile PNL și ale ostașului Ciucă dintotdeauna: scaunul lui Iohannis. Nu inundațiile, nu investițiile, nu nivelul de trai. Doar să îi meargă cartea de muncă lui Iohannis și după terminarea mandatului”, a scris pe Facebook, liderul PSD Timiș.

Simonis, susține în aceeași notă dură, că nu a existat nico înțelegere între PSD și PNL de susținere a proiectului de lege care îl ajuta pe Klaus Iohannis să devină senator după ce își termină mandatul de președinte.

„Domnul Ciucă vorbește de tot felul de înțelegeri imaginare. Domnule Ciucă, treziți-vă la realitate! Aici nu sunteți în filmele cu super-eroi închipuiți în care credeți dvs că jucați.

Citește și: Coaliția de guvernare e ca și ruptă. Ciucă: Vom avea o atitudine pe măsură

Singura înțelegere pe care PSD a avut-o cu PNL a fost legată de data alegerilor prezidențiale, care trebuia să fie în septembrie. Și pe care voi, PNL, ați votat-o la voi în partid. Și pe care ați încălcat-o imediat după ce v-am salvat la europarlamentare.

Dar reacția ostașului Ciucă nu mai surprinde pe nimeni. Și pe front, și când a primit de la Iohannis o misiune grea, face ce știe: se retrage în cazarmă!”, a conchis Simonis.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Tenis: Zverev, numărul 2 mondial, s-a retras de la turneul ATP de la Beijing

Unul dintre cei mai ‘relaxați’ pensionari: Tocmai și-a ridicat premiul de 2,3 milioane de euro de la Loteria Română