Șoc în Neamț! Liberalul Eduard Robert Minuț îl susține la Consiliul Județean pe PSD-istul Daniel Harpa.

Ultimele zile de campanie electorală încinge rău de tot spiritele în PNL Neamț.

Sătul de demagogie, minciună, manipulare și violență verbală, consilierul local Eduard Minuț, aflat pe lista PNL Piatra Neamț, a decis să îl voteze pe Daniel Vasilică Harpa la președinția Consiliului Județean Neamț.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, care a stârnit o adevărată furie în PNL Neamț, Minuț a declarat: „În ultimele trei luni am văzut cu toții ce înseamnă PNL Neamț , din punct de vedere politic.

Campania lor electorală a constat în atacuri, jigniri, minciuni, totul intr-o logică negativă si distructivă .

Și toate acestea din partea celui care conduce organizatia PNL Neamt, care ar fi trebuit să prezinte proiectele pe care le va implementa la Consiliul Județean.
Dragii mei, nu putem da județul pe mana unui astfel de om!

Eu îl voi sprijini, pe 9 iunie, pe Daniel Harpa. , pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Vă indemn să faceți la fel ! Județul are nevoie de Daniel Harpa la conducerea lui! Pe 9 iunie votăm Daniel Harpa, președinte la CJ Neamț! #PSD_NEAMȚ”.

https://www.facebook.com/share/v/fj6wgd7YdwB55uVF

Eduard Minuț s-a alăturat PNL după ce a fost exclus din PSD, însă, se vede foarte clar că metodele liberale de a face politică nu sunt pe placul acestuia. Chiar dacă alegerea de a susține un contra candidat al PNL la Consiliul Județean Neamț i-ar afecta viitorul, Minuț rămâne, în adâncul sufletului un social democrat care recunoaște meritele lui Daniel Harpa, care a reușit într-un timp relativ scurt să construiască o echipă puternică, unită și capabilă să respecte promisiunile făcute nemțenilor.

Florian Coldea, încolțit de Anca Alexandrescu: ‘Cum rămâne cu ticăloșia? Cine este ticălos?’

 Clotilde Armand nu acceptă înfrângerea și cere renumărarea voturilor