Sociologul Alfred Bulai, inculpat pentru mai multe fapte de agresiune sexuală. Faptele au avut loc în anii 2022, 2023. Parchetul a formulat propunere de arestare preventivă pe numele lui Bulai

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, a fost inculpat pentru mai multe agresiuni de natură sexuală, inclusiv atingeri cu tentă sexuală şi încercarea de a săruta cu forţa studente. Faptele ar fi avut loc, conform anchetatorilor, în stagii de practică desfăşurate în judeţele Suceava şi Alba. Parchetul anunţă că a formulat propunere de arestare preventivă pe numele lui Bulai. Judecătoria Sectorului 1 se va pronunţa, joi, cu privire la propunerea procurorilor.

Sociologul Alfred Bulai a petrecut, joi, câteva ore la Parchet, însă a refuzat din nou să dea orice declaraţie în faţa anchetatorilor.

Parchetul îl acuză pe Bulai de patru infracţiuni din sfera vieţii sexuale comise în anii 2022 şi 2023, în timpul unor stagii de practică în judeţele Suceava şi Alba. Conform anchetatorilor, este vorba despre o singură victimă.

Oficialii Parchetului susţin însă că au fost primite mai multe sesizări pe adresa de e-mail a Parchetului, iar cercetările continuă la nivelul Parchetului în cazul fiecărei reclamaţii.

 

Nicuşor Dan: Ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le ştiam şi de asta în momentul ăsta sunt multe blocuri care nu au apă caldă/ Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută

Volvo Cars renunţă la planul de a vinde numai vehicule electrice din 2030