Sorin Grindeanu, ironii către ‘colegii’ liberali: ‘Caută strategia perfectă de campanie, dar încă n-au găsit-o’

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, spune că liberalii sunt în căutarea strategiei perfecte de comunicare pe care încă nu au găsit-o şi astfel, spune Grindeanu pe un ton ironic, au ales să se supere pe Marcel Ciolacu şi pe coaliţia de guvernare.

Grindeanu anunţă că PSD nu plânge de mila PNL – ului şi îl acuză pe Nicolae Ciucă de lipsă de comunicare.

„Suntem la guvernare, dar nu mai suntem în coaliție – e o frântură de logică în ceea ce emit colegii de coaliție de guvernare.

Probabil încă nu au găsit acea strategie de campanie, dar totul a plecat de la, nu e doar un refuz, eu cred că e de bun-simț ceea ce a făcut PSD, a anunțat simplu și transparent că nu votăm o lege pentru un om.

Din acel moment, de când am anunțat acest lucru că nu e corect să votăm o lege pentru un singur om ca să devină Iohannis senator”, spune ministrul Transporturilor, potrivit antena3.ro.

Echipa PNL Maramureş a depus documentele necesare participării la alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor / Ionel Bogdan: Un moment în care votul fiecăruia este important pentru a împiedica puterea să ajungă din nou în mâinile unui partid-stat

Două persoane cu atac de panică, în urma unui incendiu izbucnit în judeţul Mehedinţi