SOS România, interzis la alegeri? Controversă în privința documentelor de la ANAF ale partidului lui Șoșoacă

Această situație complicată a atras imediat atenția publicului, fiind subiectul unui conflict deschis între Diana Șoșoacă și Cristian Stancovici, președintele Consiliului Județean Constanța. Stancovici, care a fost unul dintre criticii vocali ai europarlamentarului, a adus în atenție documente oficiale care atestă intenția ANAF de a include partidul în registrul contribuabililor inactivi. Mai mult, acesta a lansat acuzații grave la adresa Dianei Șoșoacă, susținând că aceasta ar fi gestionat defectuos fondurile partidului.

„Am formulat o plângere la DNA împotriva partidului și a Dianei Șoșoacă din cauza ilegalităților comise. Partidul funcționează fără trezorier, iar Șoșoacă a sustras 100.000 de euro din conturile partidului anul trecut”, a declarat Stancovici. Potrivit acestuia, partidul ar fi operat într-o formă ilegală pentru o perioadă, fără a respecta procedurile necesare.

În replică, Diana Șoșoacă a negat cu vehemență acuzațiile aduse de Stancovici, subliniind că partidul a respectat toate normele legale în ceea ce privește administrarea fondurilor și structura sa organizatorică. Aceasta a declarat că formațiunea politică are un trezorier ales în mod corespunzător și că toate cheltuielile au fost realizate în conformitate cu legislația în vigoare.

„În ceea ce privește cei 100.000 de euro, domnul Stancovici știe foarte bine că nu există nicio neregulă. Controlul efectuat anul trecut a demonstrat că toate fondurile au fost utilizate exclusiv pentru activitatea partidului. De altfel, suma de 100.000 de euro nu a existat niciodată în conturile partidului”, a subliniat europarlamentarul.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Kelemen desființează proiectul PNL care i-ar permite lui Iohannis să candideze la Senat: Un text prost, neconstituțional. Este pe persoană fizică

Fanilor lui Marseille li s-a interzis să se deplaseze la Lyon