Sosire demnă de un star rock pentru Memphis Depay la Corinthians – VIDEO

Olandezul Memphis Depay a avut o sosire de star rock, miercuri, la sediul clubului Corinthians, unde s-a angajat până în decembrie 2026.

Atacantul olandez, liber de contract de când a părăsit Atlético Madrid în iunie, a sosit într-un elicopter negru care a aterizat pe terenul clubului din Sao Paulo, în sudul Braziliei.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a apărut purtând un costum gri, o cravată de culoare lila, ochelari de vedere, un ceas de lux şi pantofi maro.

Atacantul olandez (98 de selecţii, 46 de goluri), de origine ghaneză din partea tatălui său, a fost întâmpinat călduros de preşedintele clubului Corinthians, Augusto Melo.

 

Memphis avea o insignă ataşată la geacă, înainte de a poza zâmbitor în noul său tricou alb-negru, pe care va fi inscripţionat numărul 94.

Fostul atacant de la OL şi Manchester United, format la PSV Eindhoven, a avut parte şi de o prezentare incendiară în faţa fanilor de la Arena Neo Quimica, cu o capacitate de 48 000 de locuri.

 

Aproape 200 de muncitori fără forme legale, găsiţi de ITM Buzău pe şantierul Autostrăzii A7

PNL: Hidrocentrala Paşcani, aproape de finalizare! / Lucrările sunt finalizate în proporţie de peste 80%, statul român investind deja peste 400 milioane lei