Statele Unite – Un bărbat în vârstă de 50 de ani, condamnat pentru uciderea vecinului său pentru că sforăia prea tare

Un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost condamnat la 7 august pentru omor prin imprudenţă după ce şi-a înjunghiat mortal vecinul, căruia nu i-a mai suportat sforăitul.

Christopher Casey, în vârstă de 56 de ani, a fost condamnat pentru omor prin imprudenţă de un tribunal din Pennsylvania la 7 august. El l-a înjunghiat în mod repetat pe vecinul său Robert Wallace în piept cu un cuţit mare de tip militar, pur şi simplu pentru că nu-i mai suporta sforăitul.

Când poliţia a ajuns la faţa locului, după ce a fost chemată chiar de Christopher Casey, şi-a dus vecinul la cel mai apropiat spital, relatează The Guardian. Însă Robert Wallace, în vârstă de 62 de ani, a fost declarat mort.

Cei doi bărbaţi locuiau unul lângă celălalt, cu un perete comun, într-o casă duplex din Upper Morland, Pennsylvania. Christopher Casey, deranjat de zgomotul şi frecvenţa sforăitului vecinului său, a intrat în cele din urmă în casa acestuia şi l-a înjunghiat.

Robert Wallace ar fi promis că va efectua o intervenţie chirurgicală pentru a încerca să-l calmeze pe bărbatul de 50 de ani, care în cele din urmă nu l-a crezut.

Avocatul lui Christopher Casey, James Lyons, a declarat că Wallace a ameninţat în mod repetat viaţa clientului său. Rapoartele poliţiei arată că ofiţerii au răspuns la mai multe apeluri privind certuri între cei doi vecini din cauza sforăitului.

James Lyons a adăugat, de asemenea, că autismul lui Christopher Casey a făcut „dificilă pentru el gestionarea confruntării”.

Miercuri, 7 august, clientul său a pledat vinovat în faţa tribunalului din Pennsylvania, declarând că a acţionat într-o manieră „neintenţionat de imprudentă”. Christopher Casey a fost condamnat, dar urmează să fie eliberat peste o lună, după opt luni şi jumătate petrecute deja în arest. Cu toate acestea, el va mai avea de executat trei ani de probaţiune.

Creştinii prăznuiesc joi Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, ocrotitoarea marinarilor / Obiceiuri şi tradiţii în diferite zone ale ţării

Forţele israeliene din Gaza „folosesc civilii ca scuturi umane” împotriva unor posibile capcane