Stelian Ion: USR va lua 20% la parlamentare. Lasconi, o locomotivă puternică

Stelian Ion se așteaptă ca USR să ia un scor bun la alegerile parlamentare: ”Categoric, Elena Lasconi este o locomotivă foarte puternică și eu am convingerea că are șanse maxime, eu chiar cred că va deveni președintele României Elena Lasconi, iar scorul de la europarlamentare va fi departe-departe de ceea ce se va realiza la parlamentare (…). Personal, văd înspre 20%, peste 15%, spre 20%, pot exista surprize chiar mai mari”.

Deputatul USR spune că ”rezultatul de la europarlamentare a avut un efect în rândul electoratului nostru de mobilizare, adică parcă oamenii când au văzut dezastrul de la europarlamentare, s-au mobilizat, asta văd și la strângerea de semnături, oamenii vin în număr mare și ne ajută la semnături”.

Întrebat dacă gafele de comunicare ale Elenei Lasconi ar putea schimba situația în defavoarea ei și a USR-ului, Stelian Ion a răspuns: ”Orice gafă poate să-ți schimbe, să-ți dea peste cap rezultatele, dar eu am văzut din partea doamnei Lasconi seriozitate și am văzut foarte mare încredere din partea opiniei publice, așa încât nu cred că va face astfel de gafe”.

 

Percheziţii DNA la persoane din Bucureşti şi din judeţele Ilfov, Constanţa şi Prahova, într-un dosar care vizează infracţiuni economice

Puzderie de candidați-iepuraș? Cine sunt ei și cine pentru cine joacă