Suceava: Maşină de poliţie, implicată într-un accident produs în localitatea Şcheia

O maşină de poliţie a fost implicată, luni, într-un accident rutier produs pe raza localităţii Şcheia din judeţul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit acestora, autospeciala IPJ se afla în misiune şi era condusă de o poliţistă. Maşina Poliţiei a intrat într-o depăşire, moment în care şoferul depăşit a încercat să efectueze o manevră de viraj la stânga.

„Din primele verificări s-a constatat că o agentă de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Coşna a condus autospeciala fără semnale acustice sau luminoase, întorcându-se de la o misiune desfăşurată pe raza judeţului Botoşani, în autospecială aflându-se alte două persoane, care au fost supuse unor proceduri judiciare într-o cauză penală. Agenta de poliţie a intrat în depăşirea regulamentară a unui autoturism care circula în faţa sa, însă şoferul acestuia, fără să se asigure, a iniţiat brusc un viraj la stânga pentru a intra pe o stradă laterală, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala”, precizează IPJ.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a şoferului celuilalt vehicul. De asemenea, au fost evaluaţi de către echipajul medical şi agenta de poliţie şi cei doi pasageri din autospecială, aceştia refuzând transportul la unitate medicală, leziunile fiind superficiale.

Atât agenta de poliţie cât şi celălalt şofer au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. AGERPRES/(AS – autor: Cristian Lupaşcu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Adrian Dădârlat)

Sursa: www.agerpres.ro

O treime din angajaţii români consideră că training-urile nu le sunt de folos în activitatea curentă (studiu)

Daniel Suciu: Dacă domnul preşedinte vrea să candideze la alegerile parlamentare, are foarte simplu la îndemână demisia din funcţia de preşedinte, înscrierea în PNL şi prezenţa pe o listă electorală