Superliga: Andreea Cioboată, noul ofţer de presă al FC Rapid. Lucian Ionescu va fi brand manager la Rapid Old Boys

Clubul FC Rapid a anunţat că va avea, începând de luni, un nou ofiţer de presă, postul acesta urmând a fi ocupat de Andreea Cioboată.

În vârstă de 32 de ani, Andreea este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. A lucrat în jurnalism sportiv, marketing sportiv, social media şi timp de 5 ani a avut propria agenţie de marketing online.

În tot acest timp, a dezvoltat proiectul personal numit „Ruj pe Bară”, în care scoate în evidenţă componenta socială a fotbalului şi a pasiunii pentru Rapid. Anul trecut a început un nou proiect, bazat pe incluziunea femeilor în peisajul stadioanelor, numit „Brigada Rapidistelor”.

„Sunt o rapidistă fericită. Să lucrez pentru Rapid a fost un vis de când am venit prima oară pe Giuleşti. Sunt entuziasmată că pot aplica toată experienţa acumulată până acum tocmai în cadrul clubului pe care îl iubesc. Voi trata Rapidul cu respect, cu grijă şi cu profesionalism, aşa cum am făcut întotdeauna”, a declarat Andreea pentru www.fcrapid.ro.

(function(){if(!window.ZTRADS)ZTRADS={};ZTRADS.z_news_sport_interscroller_mobil={ params:{pub:”496447293437401″,site:”news.ro”,section:”news_sport”,zone:”interscroller_mobil”,size:”0x0″},custom:{isVisibleWhen:{maxWidth:767}} };})();

Pe lângă relaţia cu presă, Andreea Cioboată va face parte şi din echipa de comunicare.

„Andreea reprezintă un transfer important pentru echipa media a Rapidului, şi ne bucurăm că va fi alături de noi. Este o rapidistă adevărată, cu multă experienţă pe partea de comunicare şi ne va ajuta să avem o imagine şi mai bună a Rapidului, prin diversele campanii pe care le-am pregătit pentru viitorul apropiat”, a spus Alex Paraschiv, managerul departamentului de media.

Lucian Ionescu, fostul ofiţer de presă al clubului, va fi Brand Manager la Rapid Old Boys, unde se va ocupa de sectorul destinat foştilor jucători, dar şi al istoriei Rapidulului, urmând a fi „liantul” între club şi legende.

“În 2019, atunci când Rapid a promovat în Liga 3, am fost chemat să mă întorc acasă, între ai mei. Timp de 5 ani, cu vremuri bune, cu vremuri mai puţin bune, din postura de ofiţer de presă am încercat să pun şi eu umărul la creşterea Rapidului. Acum a sosit momentul unor alte provocări, într-o zonă definitorie pentru mine. O zonă a legendelor, a istoriei, a tot ce poate uni trecutul cu prezentul şi viitorul la Rapid”, a declarat Lucian Ionescu.

 

 

Galeria Brera Modern din Milano se va deschide în decembrie, după o întârziere de 50 de ani

Incendiu în zona fondului forestier al comunei Sviniţa, din judeţul Mehedinţi / Ministrul Apărării a trimis în zonă două aeronave C-27J Spartan ale Forţelor Aeriene Române, configurate pentru stingerea incendiilor – VIDEO