SURSE – Fiica afaceristului ucis la Arad ar fi plănuit omorul: Motivul pentru care ar fi pus în aplicare atentatul cu bombă

Apar noi amănunte după descinderile polițiștilor din această dimineață în cazul afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad.

Potrivit surselor judiciare, perchezițiile sunt la fiica omul de afaceri care a murit în urmă cu trei ani și la trei bărbați, suspectați de omorul care a îngrozit România.

Se pare că asasinatul ar fi fost pus la cale de fata afaceristului care s-a certat cu tatăl său de la bani. Aceasta i-ar fi angajat pe cei trei bărbați pentru a duce la îndeplinare planul diabolic. De altfel, chiar din primele zile, polițiștii au bănuit că cineva din familie ar fi fost implicat în crima care l-a vizat pe afacerist.

Cei patru vor fi aduși la București pentru a se continua cercetările.

„În această dimineață, Poliţia Română şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează 7 percheziții domiciliare, în cauza intens mediatizată, privind săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui om de afaceri, prin folosirea unui dispozitiv exploziv, în municipiul Arad.

Subliniem că, în cadrul acestui dosar penal, vorbim despre un volum impresionant de activități investigative şi de cercetare penală, realizate de către cei implicați în soluționarea cauzei, în acest sens fiind alocate importante resurse umane şi logistice.

Efortul instituţional depus în soluționarea cauzei a avut un caracter continuu şi a presupus, inclusiv, activități de cooperare în plan intern şi extern.

Activitățile derulate se circumscriu măsurilor luate la nivelul autorităţilor statului român pentru siguranța comunității, precum şi pentru identificarea şi pedepsirea tuturor celor care săvârşesc infracțiuni”, anunță Poliția Română.

Afaceristul Ioan Crișan a murit pe data de 29 mai 2021, în urma unei explozii a mașinii în care tocmai se urcase într-o zi ce ar fi trebuit să fie una obișnuită de sâmbătă, după ce și-a băut cafeaua în parcarea unui supermarket din Arad.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Sondaj INSCOP – PSD ar obține cele mai multe voturi la parlamentare, dar nu ar mai avea majoritate cu PNL

Ciolacu: Anul viitor, românii plătesc aceleaşi impozite pe proprietate