Tanczos Barna: ‘O să avem o coaliție interesantă, PSD cu Iohannis, fără PNL’

„Președintele Iohannis a mers pe ‘minimal damage’ (daune minime, n.red), a încercat să iasă cât se poate de repede și cât se poate de curat din acestă încurcătură. Nu contează pentru dânsul ce lasă în urmă și aici îmi pare rău sincer, nu e corect să lași oamenii așa în ofsaid, că nu cred că în PNL s-a luat această decizie fără o discuție cu Cotroceniul. Nu cred că dl Ciucă, sau dl Bode, sau dl Fenechiu, s-au aventurat cu acest proiect de lege. PNL-ul este un partid în care sunt foarte multe opinii, dar nici măcar în PNL nu se face așa ceva. Nu e corect și îmi pare sincer rău pentru cei din PNL care au dus mai departe o decizie a partidului. PSD-ul s-a eschivat exact ca la hochei, când faci o mișcare pe lângă mantinelă și lași adversarul să se izbească de mantinelă. Exact acest lucru s-a întâmplat acum, PNL-ul s-a izbit cu capul de mantinelă”, a declarat Tanczos Barna, amuzat de situație.

Acesta a glumit și pe seama viitorului Guvern.

„O să avem o coaliție interesantă, PSD-Iohannis, fără PNL. Cel puțin așa am văzut din cele trei declarații, dl Ciolacu dorește în continuare această coaliție, dl Ciucă nu mai dorește cu PSD, iar dl Iohannis vrea coaliție cu PSD-ul”, a declarat senatorul UDMR.

Sarmiza Andronic: PNL va deconta mizeria politică făcută de Iohannis!

Dragoş Pîslaru candidează la Iaşi în alegerile parlamentare pe listele REPER: Vrem ca Iaşiul, această inimă a Moldovei, să fie mai bine reprezentată la nivel naţional