Tehnicianul Luis Enrique îşi va prelungi contractul cu Paris Saint-Germain

Antrenorul echipei Paris Saint-Germain, Luis Enrique (54 de ani), îşi va prelungi contractul pentru încă două sezoane. Actualul său contract urma să expire în 2025, informează rmcsport.fr.

Sosit în vara anului 2023 pentru a-i lua locul lui Christophe Galtier, fostul antrenor al Barcelonei (2014-2017) şi al Spaniei (2018-2022) doreşte să se angajeze pe termen lung la Paris.

În primul său an în capitală, spaniolul a câştigat Supercupa Franţei, Cupa Franţei şi Ligue 1. O triplă pe care PSG nu o mai reuşise din 2020. În acelaşi timp, a ajuns în semifinalele Ligii Campionilor (eliminaă de Borussia Dortmund).

În acest sezon, echipa sa se află pe locul al doilea în Ligue 1, la două puncte în spatele liderului Monaco după şapte etape.

UPDATE – Bucureşti: Tânără reţinută după ce a furat imprimanta unor poliţişti rutieri care o sancţionaseră / Verificări interne în cazul poliţiştilor / Precizările procurorilor

Cei trei fraţi dispăruţi din judeţul Hunedoara şi tatăl lor, depistaţi în Serbia de către poliţişti / Sunt în custodia autorităţilor / Copiii, în afara oricărui pericol – FOTO